Verano ment i cor 2020

By

Actividades programadas para un verano diferente

Inscripciones abiertas hasta el día 18.
#estiumenticor

Taller de manga

Amb Manuel Rodríguez, aprendràs a dibuixar els els teus personatges divertits, per a nenes i nens d’a partir de 9 anys.

Taller d’estratègies

Dirigit per Jose Luis Segura. Els jocs d’estratègia poden ser una bona eina formativa a causa de les habilitats que es despleguen al llarg d’una partida, l’exercici mental que estimulen i la seva adequada durada. A través del joc es desenvolupen habilitats tant intrapersonales com a interpersonals, com ara l’autoestima, la resolució de conflictes, les capacitats comunicatives i les actituds d’acceptaciói tolerància.


A partir de 7 anys d’ara endavant, es treballa sales per edat:

Taller de Japonés

Con Aïxa, Dos nivells, iniciació i avançat, a partir de 9 anys.

Taller de treball emocional

Amb Sandra Pedroso. Si no vas poder participar en els nostres tallers aquest curs, ara és el teu moment de trobar un espai on compartir les teves inquietuds. Apuntaré per a fer grup segons edats.

Taller d’escriptura creativa

Dirigit per Rody Polony. Et volem donar la benvinguda a la 8a edició del taller d’escriptura creativa per a joves. En aquesta ocasió i adaptant-nos a la nova situació el taller serà online L’únic requisit és gaudir contant històries. A través de divertits exercicis, individuals o grupals s’aportaran les eines necessàries per a potenciar la creativitat. Amb un únic objectiu: que cada jove escriptor descobreixi la seva pròpia veu narrativa.


Dirigit a joves a partir de 9 anys d’ara endavant:

Taller de contes kamishibai

Amb Rocío de l’associació Wabiza, Taller de escritura y dibujo, aprende a crear cuentos y a contarlos, para niños a partir de 9 años.
Kamishibai vol dir «teatro de paper», és una manera de contar històries molt popular al Japó, Cerca promoure la lectura i il·lustració dels contes, d’una manera lúdica, artística i creativa. El seu origen es remunta fins als temples budistes del Japó en el S.XII.


Per nens a partir de 7 anys:

Club de reptes

T’interessen els reptes? Aquest és el teu taller, converteix-te en un investigador, crea cadenes de motivació, arriba als objectius, comparteix i proposa. Dirigit per Núria Vilalta i Esperanza Marquès, a partir d’11 anys.

Taller de Programació

Dirigit per Marc Montagut, alumnes que no són de carreres tècniques sempre demanen que aprenguin a programar en Processing o P5js, són llenguatges molt visuals i fàcils d’aprendre. Per a joves de batxillerat i universitaris, més joves consultar.

Taller de videoarqueología

Amb Núria Jiménez, arqueologia al voltant del món adaptat als materials que tenim per casa.

Deja un comentario

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable ACTEF.
  • Finalidad  Moderar los comentarios.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  1&1.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad