II JORNADA D´ALTES CAPACITATS, FORMENTERA

By

FORMENTERA

Sala cultura de Formentera (Cinema), Dissabte 3 de febrer

PROGRAMACIÓ

 • 10:00h Recepció
 • 10:30h. Presentació d´ACTEF
 • 11:00h. Curt Metratge “Marta” produït per l’associació d’Albacete Kaizen
 • 11:30h. Presebtqació, Altes Capacitats: Al·lotes i Dones Visibles”
 • 12:00 Acompañamiento emocional de niñas y niños de Alta Capacidad
 • 13:00 Fi de la jornada matinal
 • Descans
 • 17:00 Película documental “En Busca del Talento”
 • 18:15 Col·loqui
 • 19:00 Comiat i refrigeri

PONENCIA

Acompañamiento emocional de niñas y niños de Alta Capacidad

NATÀLIA SERRATS BERTRAN

Psicòloga i mestra de primària i professora de secundària.

Experiència en psicoteràpia individual especialment de nins, adolescents i jovenes dins i fora del context escolar. Experiència en intervencions dins de l’àmbit de l’Educació.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Terápia Familiar per la Universitats Autònoma de Barcelona i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Forma part de l’equip de de avaluacions i atenció de persones d’Alta Capacitat Hemisferí, al costat de la seua companya Susana Arrollo col·laboren amb ACTEF des de 2007

PONENCIA

Altes Capacitas: Al·lotes i Dones Visbles

ELENA RIBAS LEIER

Graduada en pedagogia per la Universitat Complutense de Madrid. Va començar les pràctiques en el 2021 amb ACTEF i actualment es troba ocupant el lloc de pedagoga en l’associació, on porta a cave l’estudi d’Igualtat en la identificació de joves i dones ACI.

DOCUMENTAL

En Busca del Talento

COLOQUIO

Coloquio

coordina i presenta; VANESSA PARELLADA

Llicenciada en Psicologia (Universitat Autònoma de Barcelona), Postgrau en Teràpia Cognitivo-Social (Universitat de Barcelona) i especialitzada en Autoestima i Dependència emocional (Escuela de Formación Sílvia Congost).
Amb experiència docent i psicopedagògica en adolescents, la vida la va dur a Formentera, on va formar una família i, després d’un camí laboral divers, va tenir l’oportunitat de formar part de l’equip de govern de l’illa durant 8 anys, en els quals els va tocar, també, gestionar la pandèmia de la Covid-19.
Actualment té consulta pròpia, i al 2023 comença a col·laborar amb ACTEF.

Representants de ACTEF

Director documental; JOSÉ IGNACIO RICARTE

Metge de professió, guionista, actor i productor d’entre altres el documental A la recerca del Talent ha participat activament en ACTEF des de l’any 2015, ostenta en l’associació el càrrec de tresorer.

Técnica asesora familia; ESPERANZA MAQUÈS MORAL

Mare de dos joves d’Alta Capacitat, Sòcia fundadora, després de 10 anys com a voluntària passa a ser ( 2007) directora tècnica en qualitat d’administració i gerència.

Consellera de Consell Escolar del Consell Insular d’Eivissa, presidenta de la Federació Balear d’Altes Capacitats, Ment i Cor, membre de la junta directiva de la Confederació Confins i secretària de la Plataforma Sociosanitària Pitiusa.

Representant junta Directiva Formentera; MARIBEL CALAFAT SERRA

Mare de dos joves d’Alta Capacitat de professió empresària, ha participat activament en ACTEF des de l’any 2015, participa en l’Associació de Club de Surf Formentera, Consell Veïnal de Consell de Formentera, tresorera, vocal de l’associació de pares i mares d’alumnes de música de Formentera, tresorera de AAVV, I ostenta el càrrec de Vicepresidenta de ACTEF

Represéntat Juntan directiva; PEPA MARÍ RIBAS

Mare de dos joves d’Alta Capacitat, Llicenciada en economia, de professió empleada de banca, ha participat activament en ACTEF des de l’any 2021, ostenta en l’associació el càrrec vocal del voluntariat.

Si quieres asistir con niños y niñas mayores de 6 años, pide en tu inscripción plaza para las actividades complementarias.

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable ACTEF.
 • Finalidad  Moderar los comentarios.
 • Legitimación Tu consentimiento.
 • Destinatarios  1&1.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad