Transparència

ACTEF, compromesa amb la Llei 09/2013 de Transparència, accés a la Informació Pública i Bon Govern -que recull en el seu contingut la necessitat de publicar “la informació el coneixement de la qual sigui rellevant per a garantir la transparència de la seva activitat relacionada amb el funcionament i control de l’actuació pública”-, difon en el seu web, d’una manera clara, estructurada i comprensible els documents que recullen la seva informació institucional, econòmica, organitzativa i de planificació.

Aquest pas suposa un compromís amb el reforç de la transparència i el rigor en la gestió de l’activitat pública, així com amb l’impuls del dret a l’accés a la informació relativa a l’activitat que desenvolupa.

ACTEF disposa de full de reclamació a la disposició dels qui les sol·licitin en la seva seu situada al Carrer Madrid, 52, Eivissa, per a fer-nos arribar qualsevol dubte, suggeriment, queixa o felicitació, pot descarregar el formulari i enviar-lo a l’adreça de correu de l’associació o deixar-ho en el mateix carrer Madrid.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad