Altes Capacitats: Dones i Al·lotes Visibles

By

ACTEF està realitzant un estudi de recerca preliminar a un projecte més ambiciós de quatre anys de temporalització. Amb això volem visibilitzar a les dones i nenes que no estan identificades de AACC, evitant així, la desigualtat de gènere en l'àmbit escolar, familiar i social. Aquest projecte de recerca aquesta dins del marc de la convocatòria de subvencions per a projectes de foment i suport a la igualtat d'oportunitats entre les dones i els homes i de prevenció i erradicació de les violències masclistes per a l'any 2021, del pacte d'Estat contra la violència de gènere , de l'ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA, INSTITUT BALEAR DE LA DONA

FASES DEL PROJECTE

FASE 1

Reunions per a l’organització i preparació del projecte

FASE 2

Presnentació a les families

2.1 Selecció de 10 famílies amb nens valorats d’Altes Capacitats i germanes majors (joves) que no estiguin valorades.

2.2 Ens ajuntem el 19.06.21 les participants del projecte en l’Edifici de Cultura de l’ajuntament de Santa Eularia per a realitzar la primera prova en grup.

2.3. Valoracions individuals

2.4. En ACTEF estem duent a terme dues formacions a agents educatius. En primer lloc, Curs d’intervenció amb alumnes d’altes capacitats a l’aula inclusiva. En segon lloc, Curs avançat d’intervenció amb alumnes d’altes capacitats a l’aula inclusiva.

El 28.10.21 realitzem una formació realitzada pel col·legi de psicòlegs de les Illes Balears, per a ampliar els nostres coneixements en l’àmbit de la violència de gènere.

Deixa un comentari

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable ACTEF.
  • Finalidad  Moderar los comentarios.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios  1&1.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad